Kundehistorie - "Ny hage som ligner en park"

Når resultatet blir bedre enn forventet, DET liker vi! Det er alltid ekstra kjekt når kundene blir fornøyd, og de aller fleste føler faktisk resultatet blir bedre enn forventet.

En av våre kunder har tatt seg tid til å skrive litt om prosessen og opplevelsen rundt forvandlingen av hagen deres.

Her er Ellinors egne ord:

Da vi bygget nytt hus i 2015, viste lommeboken helt tydelig at hagen måtte vente noen år. Inntil videre fikk vi nøye oss med å legge på et lag med jord og få sådd en plen, for å slippe å bo i en grå og trist grushaug. Etter 5 år hadde vi fått spart opp nok til å sette i gang utendørs. Vi hadde bestemt oss for at vi ønsket å ha oppvarmet svømmebasseng, men bortsett fra det var vi temmelig blanke.

Da vi snakket med Craft Entreprenør, fortalte de oss at de nå hadde begynt å samarbeide meden egen hagedesigner. Om vi var interesserte i å involvere henne, så kunne hun komme på en befaring og dele sine tanker. Dette takket vi ja til, noe vi ikke har angret ett sekund på!

Hagedesigneren kommer på besøk

Synnøve kom og så seg rundt, og ba oss komme med ønsker. Hun delte også noen av sine egne tanker, og spurte hva vi tenkte om det. For eksempel nevnte hun ganske raskt at eiendommen burde deles i flere platåer for å få best utnyttelse. Tomten vår hadde en stor og bratt skråning i utkanten, og vi hadde vanskelig for å se potensiale i den delen av eiendommen. Synnøve kom med en rekke forslag, som frukthage, betongplatting, treterrasse, små natursteinsmurer med integrerte trappetrinn, utestue, levegg og masse annet lurt. Deretter tok hun med seg tegningene og begynte å lage en skisse.

"Her må det være en feil!?!"

Da vi fikk se det ferdige forslaget, var min første tanke: “Nei men - vi har vel ikke så stor eiendom? Her må det være noe feil?” Det viste seg at vi hadde mye større tomt enn vi hadde sett for oss. Og nå skulle den utnyttes til fulle!

Ideene til hagedesigner.
Stor forvandling
Slik det så ut før

Hagen ble forvandlet, ligner en park

Etter at vi hadde gitt klarsignal, så ble det omfattende arbeidet påbegynt umiddelbart. Det har vært utrolig fasinerende å se hvordan de ansatte i Craft Entreprenør fikk tryllet den puslete hagen med masse ubrukelig areal, om til noe som ligner en park!

Vi fikk tre platåer, oppdelt med nydelige steinmurer. Det ble grønne områder med plen, platting med spesialbygget sittebenk, frukthage, lune kroker og utestue med grillplass. Og ikke minst, en høy mur som rammet inn eiendommen og sørget for at hver minste kvadratmeter fikk utnyttet sitt fulle potensiale.

Hagen blir brukt masse, hver dag året rundt. Den har blitt både praktisk, brukervennlig og ikke minst lekker.

Det viste seg at vi hadde mye større tomt enn vi hadde sett for oss.

Vi har fått laget en film av prosjektet, se den under her :)

Kontakt oss

Takk! Din melding er mottatt og vil bli besvart !
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Vi benytter informasjonskapsler til å få anonym statistikk om hvilke sider som blir besøkt.