Bygge støttemur i skråning

I 2020 hadde vi et flott prosjekt i Bjørgeveien. Kunden fant oss på facebook, tok kontakt, og ønsket å bruke en lokal entreprenør på sitt store prosjekt. Tomten/ hagen lå i skrånet terreng og det var behov for støttemur mot vei.

Gratis befaring ble gjennomført og kunden fortalte at det var vanskelig for dem å se mulighetene siden høydeforskjellene var så store på tomten. Her trengte de mer enn bare èn støttemur!

Vi gav gode tips og innspill som kunden likte godt, men det var fortsatt vanskelig å se for seg og tro på at ideene var mulig å få til. På dette prosjektet ville kunden gjerne har hjelp av en hagedesigner. Vi satte han i kontakt med vår samarbeidspartner, Synnøve Kraavik.

Hagedesigner kommer inn i bildet

Det viste seg å være en god idè å ta kontakt med en hagedesigner. Synnøve kom med gode ideer og tegnet opp det hele med flotte skisser og forklaringer. Da ble kunden begeistret og bestilte oss straks til oppdraget.

Les mer om vårt samarbeid med Synnøve her.

Ideene skisset flott opp, og ikke minst i riktig målestokk.
Planskisse med forklaringer.
Skisse i målestokk som viser nivåene tydelig.

Søknadspliktig mur

Vi så at størrelsen på støttemurene / natursteinsmurene kunden ønsket var søknadspliktig og vi satt kunden i kontakt med ansvarlig søker. En slik søknad om støttemur har behandlingstid på ca 2 uker.

Når muren ble godkjent tok kunden igjen kontakt med oss og vi avtalte oppstart. Oppdraget ble ferdig i desember til avtalt tid og kunden var strålende fornøyd både etter men også underveis i prosjektet.

Vi fikk gode tilbakemeldinger også fra naboer og forbipasserende på natursteinsmurene. Kunden ønsket også mer tørrmuring i hagen og vi avtalte å holde kontakten.

Godt samarbeid med kunden er noe vi setter stor pris på og etterstreber. Nok et nydelig oppdrag fullført!

Istedenfor en høy støttemur ble det laget flere murer slik at hagen ble delt inn i flere nivå.

Ønsker du pris på støttemur? Kanskje en mur mot nabo?

Ta kontakt på skjema under her så hjelper vi deg!

Kontakt oss

Takk! Din melding er mottatt og vil bli besvart !
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Vi benytter informasjonskapsler til å få anonym statistikk om hvilke sider som blir besøkt.