Fra steinete skråning til ferdig hage med natursteinsmur

Når man skal gjøre noe med tomtens utforming, så kan det av og til være vanskelig å vite hvor man starter. Du står og ser på den store, bratte skråningen som ikke kan brukes sånn den er nå. Hvordan skal du få en best mulig utnyttelse av eiendommen din?

Her kan du lese om hvordan våre kunder gikk frem.

Kundene våre hadde en tomt på Sotra som var skrånet og dårlig utnyttet. De kontaktet oss og ville gjerne ha oss på en befaring. Stig avtalte å møte dem på eiendommen, og sammen gikk de gjennom hva som kunne gjøres for å få en bedre utnyttelse av tomten.

Det ble raskt klart at en høy tørrmur langs tomtegrensen, som så ble fylt inntil, ville utgjøre en enorm forskjell. Dette ville gi en mye mer romslig hage, og samtidig gi eiendommen et mer ryddig og eksklusivt utseende.

Før man setter i gang..

Det er ikke fritt frem å sette opp murer av den størrelsen. Det må først søkes om tillatelse fra kommunen. Akkurat sånne byråkratiske prosesser kan være nok til at du ikke orker å sette i gang med prosjektet.

- Hvordan søker man egentlig om noe sånt?

- Hva trengs av tegninger, kart, beskrivelser og annet av vedlegg?

Slapp helt av! Dette med søknadsplikt trenger ikke du som kunde å tenke mye på. Vi vil mer enn gjerne hjelpe deg med denne prosessen

Tilbake til Stig og tomten på Sotra.

Den steinete skråningen var ikke av det enkleste slaget. Det var tydelig at her måtte noe av fjellet også fjernes.

Men, kunden kunne senke skuldrene, og bli geleidet av Stig gjennom hele prosessen. Nødvendige godkjennelser ble innhentet, og arbeidet kunne starte.

Resultatet ble en helt nydelig natursteinsmur i kvalitetsstein fra Voss Stein. Fargespillet i denne steinen er helt unikt, og gjør seg bemerket.

Se før og etter-bilder under her:

Det var tydelig at her måtte noe av fjellet også fjernes.

Før...
Etter⭐

Før..
Etter⭐

Kunden ble svært fornøyd, og da er også vi fornøyde!

Hvis du også har en skrånet tomt du vil utnytte, så se også på dette prosjektet vi hadde i Bjørgeveien. Her satt vi opp flere natursteinsmurer slik at kunden fikk utnyttet tomten over flere nivå og kan bli brukt til forskjellige soner. Det ble en utrolig spennende hage som vi gleder oss til å se ferdig når planter osv er kommet på plass :)

Vi tar oppdrag i Bergen og omegn , Askøy og Øygarden kommune. Ta kontakt på tlf eller via skjema under her for pris på natursteinsmur og støttemur. Vi har gratis og uforpliktende befaring og pristilbud.

Kontakt oss

Takk! Din melding er mottatt og vil bli besvart !
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Vi benytter informasjonskapsler til å få anonym statistikk om hvilke sider som blir besøkt.